Hoe krijg/installeer ik de software?

From Apache OpenOffice Wiki
Jump to: navigation, search


Hoe kom ik aan de software?

Op veel nieuwe computers is OpenOffice.org al van te voren geïnstalleerd. In aanvulling hierop bevatten de meeste Linux-distributies, zoals Ubuntu, OpenOffice.org.

Indien u het zelf moet installeren, dan is dat eenvoudig te doen. U kunt het OpenOffice.org installatiepakket downloaden vanaf de homepage van het project of door het Peer to Peer-programma te gebruiken, BitTorrent. Instructies voor BitTorrent staan hier.

Het installatiepakket is ongeveer 150MB. Mensen met trage internetverbindingen zouden kunnen overwegen een kopie op een CD of DVD van een derde-partij distributeur te kopen. Het project onderhoudt een lijst van distributeurs, maar de distributeurs zijn niet verbonden aan, noch openlijk goedgekeurd, door OpenOffice.org.

Hoe installeer ik de software?

Informatie over installeren en instellen van OpenOffice.org op de diverse ondersteunde besturingssystemen: wordt hier gegeven

U kunt ook de meer gedetailleerde Installation Guide downloaden.

Extensies en add-ons

Extensies en add-ons om OpenOffice.org uit te breiden worden verzameld in de officiële opslagplaats voor extensies bij OOo. Meestal gratis, maar sommige zijn dat niet. Bekijk Hoofdstuk 14 (OpenOffice.org aanpassen) voor meer informatie.


Content on this page is licensed under the Creative Common Attribution 3.0 license (CC-BY).
Personal tools